Steun YWCA-Antwerpen en word lid!

Steun YWCA Antwerpen en word lid

Er beweegt wat bij YWCA in de Paleisstraat, veel zelfs! Het voorbije jaar is er heel hard gewerkt om de zaal en de lokalen van de “41” te transformeren in open en aantrekkelijke ruimtes, klaar voor gebruik als kantoorruimte, co-workplek, vergaderruimte en zo veel meer. Op Internationale Vrouwendag bracht ATV deze mooie reportage over “veelzijdig”, de nieuwe pijler van YWCA die instaat voor alles wat met de inrichting en verhuur van de lokalen te maken heeft.

Uiteraard blijven ook de andere pijlers van YWCA stevig overeind: Girls in the City en YWCA Actief (de vrijwilligerswerking). Dit kost natuurlijk allemaal heel wat centjes. Vandaar deze warme oproep om ook in 2024 YWCA-lid te blijven of te worden. Als lid kan je aan alle activiteiten deelnemen en heb je ook stemrecht op de Algemene Vergadering.

Het gewone lidgeld bedraagt 26 euro. Heb je het financieel wat moeilijker, dan betaal je 10 euro. Je kunt ook steunend lid worden en een bedrag van 50 euro (of meer) betalen. Betaal vandaag nog op rekeningnummer BE60 7370 2647 4070, met de vermelding “lidgeld 2024”.

Noteer alvast de datum van onze Algemene Vergadering: zaterdag 20 maart van 10 tot 12 uur.

Alvast bedankt en tot gauw!

Bestuur YWCA-Antwerpen

Andere posts

Ontdek alle